KONTAKTIRAJTE NAS!
Tukaj smo, da vam pomagamo!
Simbioza Genesis, socialno podjetje, Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana Telefon: 040-336-311, Elektronska pošta: info@simbioza.eu
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
E-ZNANJE ZA VSE GENERACIJE

Skupaj soustvarjajmo našo prihodnost.

Imaš predlog, vprašanje ali želiš več informacij? 

PRIDRUŽI SE NAM

KOT UDELEŽENEC E-SIMBIOZ@ DELAVNIC

Želiš stopiti iz povprečja? Si dovolj pogumen in si upaš biti drugačen? Želiš pridobiti IKT veščine in znanja za trg delovne sile? Ne veš kako oblikovati besedila v Wordu, izračunati finance v Excel, naredi svojo super spletno predstavitev ali izdelati predstavitveno brošuro? Ali pa si že bolj napredni uporabnik in bi rad razvil svojo prvo aplikacijo? Potem si pravi za nas. Poglej pod Mesečni program, katere delavnice vse čakajo nate ali se prijavi na e-listo za obveščanje, da boš vedno na tekočem. 

 

KOT PARTNER PROJEKTA E-SIMBIOZ@

Tudi vaša organizacija nam lahko pomaga v okviru kampanje e-Skills for Jobs in v okviru projekta e-Simbioz@. Kako? Širite informacije o projektu med svoje člane, zaposlene, partnerje, lokalno okolje. Lahko nam pomagate pri promociji projekta, izvedete kakšno delavnico oz. aktivnost in spodbujate e-veščine v vašem lokalnem okolju.

 

KOT SPONZOR PROJEKTA E-SIMBIOZ@

Prispevajte k projektu tudi vi in podprite sodelovanje in boljšo prihodnost vseh generacij. Ponujamo vam možnost, da se pridružite mreži podjetij in organizacij, ki zaupajo naši zgodbi. Kaj vam ponujamo? Ker se zavedamo, da imajo različna podjetja različne potrebe, se z veseljem prilagajamo vašim predlogom. 

 

KOT DONATOR PROJEKTA E-SIMBIOZ@

Še naprej sprejemamo donacije v kakršnikoli obliki in zagotavljamo, da se vam ustrezno zahvalimo za vsak prispevek. Skupaj lahko naredimo več.