KONTAKTIRAJTE NAS!
Tukaj smo, da vam pomagamo!
Simbioza Genesis, socialno podjetje, Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana Telefon: 040-336-311, Elektronska pošta: info@simbioza.eu
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
E-ZNANJE ZA VSE GENERACIJE

KOLEDAR AKTIVNOSTI

IZOBRAŽEVALNI PROGRAM

Ste kdaj razmišljali, da bi šli s svojim šolarjem v šolo? Pravzaprav v e-šolo? Ponudba vključuje program, kjer lahko starši in šolarji sočasno obiskujejo vsak svoje e-delavnice. Poleg osnovne računalniške pismenosti za najmlajše in razumevanja mladinskega sveta interneta za starše nudimo tudi začetno šolo programiranja za otroke od 5. leta naprej.

Želite obogatiti vaš CV z novimi znanji? Navdušiti s top predstavitvami? Obnoviti znanja iz zaprašenih arhivov? Potem preverite celovito ponudbo Simbioza digitalnih delavnic, ki pokrivajo pametno življenje na spletu, ključna digitalna orodja za zasebno in poslovno uporabo ter podjetniški paket e-znanj. Program je namenjen dijakom, študentom, aktivnim iskalcem zaposlitve ter vsem, ki želijo izpopolniti in nadgraditi obstoječa e-znanja.

Opažate, da vas moderna tehnologija prehiteva s svetlobno hitrostjo? Brez skrbi, pri Simbiozi se vse življenje učimo! Poznavanje računalnika in interneta omogoča lažji dostop do družine, prijateljev ter predvsem do informacij! Ponujamo vam prvi stik z računalnikom, internetom ter pametnimi napravami in orodji. Skupaj osvajamo e-znanja med generacijami!

Zakaj izbrati nas?

To so bile najbolje porabljene ure v zadnjem času. Toplo priporočam.

Ana, 25 let, napredna delavnica MS Office Excel

Pridruži se nam

Več kot odlično zastavljeno. Razmerje med ceno in znanjem, ki ga dobiš, je super. Morate poskusiti! 

Mojca, 28 let, delavnica Adobe Photoshop