KONTAKTIRAJTE NAS!
Tukaj smo, da vam pomagamo!
Simbioza Genesis, socialno podjetje, Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana Telefon: 040-336-311, Elektronska pošta: info@simbioza.eu
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
E-ZNANJE ZA VSE GENERACIJE

ŠOLA PROGRAMIRANJA 1: LEGO WeDo 2.0

(priporočljiva starost 7-11 let)

30 terminov

                              Vsak torek, začetek 8. 1. 2019, od 16.00 do 17.30

AKCIJSKA CENA: 180 EUR

(velja do vključno 24. decembra 2018)

V CENO JE VKLJUČENO:pedagoško vodenje in poučevanje, delovni listi, materiali za izvedbo delavnic, zaključna prireditev s podelitvijo priznanj.
Redna cena 225 EUR. V ceno je vključen DDV.

Nudimo možnost PLAČILA V DVEH OBROKIH.

Šola programiranja za otroke se izvaja v Ljubljani, v medgeneracijskem centru "Na Triglav spreminjat svet! Simbioza medgeneracijski center" na Dunajski 22, v Ljubljani (pritličje stavbe Slovenijales).

ŠOLA PROGRAMIRANJA 1: LEGO WeDo (priporočljiva starost 7-11 let)

 

LEGO WeDo 2.0 temelji na metologiji  in principih poučevanje in učenja t.i. Lego izobraževanje, ki  izhaja iz konstruktivističnega načina poučevanja.

Proces poučevanja sestavljajo 4 osnovni koraki, t.i. 4C: Connect (povezovanje) Construct (sestavljanje), Contemplate (opazovanje), Continue  (nadaljevanje).

Skupaj bomo raziskovali, modelirali in oblikovali rešitve, kritično razmišljali ter spoznavali naravoslovjo, tehniko in tehnologijo skozi praktične primere in pridobili osnovno znanje programiranja.

Programiranje je veščina, ki je v 21. stoletju cenjena in iskana. Današnja generacija otrok precej svojega časa preživi pred računalniškimi zasloni, saj je svetovni splet in vznemirljivost računalniških iger za otroke prevelika skušnjava, ki se ji ne morejo upreti. Danes težko najdemo področje življenja, kjer računalniki ne bi bili prisotni, zato je znanje s tega področja izjemno cenjeno.

Otrokom želimo omogočiti, da svoj prosti čas raje kot igranju računalniških iger namenijo izdelavi iger in spletnih strani, da v njih vzpodbudimo ustvarjalnost, hkrati pa urimo logično mišljenje in načrtovanje pri izvedbi projekta.

 Obljubljamo, da bo zabavno in hkrati poučno.