KONTAKTIRAJTE NAS!
Tukaj smo, da vam pomagamo!
Simbioza Genesis, socialno podjetje, Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana Telefon: 040-336-311, Elektronska pošta: info@simbioza.eu
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
E-ZNANJE ZA VSE GENERACIJE

October 18, 2018

September 24, 2018

December 18, 2017

Please reload

Ostali članki

e-Simbioz@ se pridružuje izzivu – Bodite online tudi vi!

March 18, 2015

Slovenija na spletu za IKT znanja, spretnosti in nova delovna mesta!

 

Slovenci in Slovenke ste bili pozvani, da se v sodelovanju z e-Simbiozo priključite online izzivu, ki bo potekal med 23. in 29. Marcem tako po Sloveniji kot tudi v naših prostorih na Dunajski 22 v Ljubljani. Predstavniki e-Simbioze vam bomo v tem tednu pomagali pridobiti IKT znanja s pomočjo različnih videotutorialov in nasvetov, prav tako pa bomo organizirali tudi posamezne delavnice.

 

Iniciativa je del evropskega “Get online Week”, ki bo potekal v 24 različnih v državah in je organizirana s strani Telecentre Europe, nevladne organizacije na področju digitalne komunikacije.

 

Direktorica socialnega podjetja Simbioza Genesis Ana Pleško se pridružuje izzivu in vas poziva, da se nam pridružite tudi vi! “Skupaj bomo s pomočjo online in offline delavnic in različih IKT znanj izvedeli, kaj je prihodnost 21. stoletja in kako v tem času uspeti!”

 

 

 

 

V času med 23. in 29. marcem bomo organizirali naslednje delavnice:

 

  • v torek, 24. marca, bo potekala delavnica MS Office Worda

-    v sredo, 25. Marca, bo potekala napredna delavnica Excela

  • v petek, 27. In soboto, 28. Marca bo potekala vikend delavnica SPSS in HTML.


V istem časovnem obdobju bodo po šolah potekale tudi delavnice Simbioza Šol, kjer bodo mladi prostovoljci starejše učili računalniških veščin. Za več informacij lahko kontaktirate vodjo projekta na barbara.baraga@simbioza.eu ter se pridružite delavnicah po celi Sloveniji. 

 

Tudi Simbioza medgeneracijski center Na Triglav spreminjat svet je za naslednji teden pripravil številke aktivnosti, ki jih najdete na www.simbioza.eu.

 

Pridružite se nam, zabavno bo! 

Please reload