KONTAKTIRAJTE NAS!
Tukaj smo, da vam pomagamo!
Simbioza Genesis, socialno podjetje, Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana Telefon: 040-336-311, Elektronska pošta: info@simbioza.eu
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
E-ZNANJE ZA VSE GENERACIJE

October 18, 2018

September 24, 2018

December 18, 2017

Please reload

Ostali članki

5 razlogov za LinkedIn!

May 7, 2016

Raziskave kažejo, da 94% delodajalcev uporablja socialna omrežja, na vrh pa postavljajo LinkedIn. Nažalost mnogi iskalci zaposlitve tega ne vedo in LinkedIn-a ne uporabljajo. Zato vam predstavljamo 5 prednosti LinkedIn-a.

 

 

 

 

1. Omogoča vam, da razširite svoj življenjepis. Običajno je življenjepis omejen na 1 ali 2 strani; na LinkedIn-u lahko izpostavite podrobnosti, ki jih sicer ne bi mogli. 

 

2. Prijavljate se lahko na delovna mesta s svojim profilom. 

 

3. Pokažete lahko svojo strokovnost, saj LinkedIn ni Facebook. Je stran, na kateri lahko izpostavite svoje dosežke, izobrazbo in interese.

 

4.  Tudi neiskalci zaposlitve so na LinkedIn-u dobrodošli; pokažete lahko svojo storitev ali izdelek in se izkažete kot strokovnjak. 

 

5. LinkedIn je odličen za mreženje; je namreč stran, ki je primarno namenjena mreženju.

 

Ste razmišljali o LinkedIn-u pa se vam ne da ali ne znate ustvariti svojega profila? Ali pa morda že imate profil, a ga ne znate najbolje izkoristiti? Za vse, ki se pripravljate na vstop v svet mreženja, in za vse, ki imate težave, pripravljamo delavnico, po koncu katere boste pravi strokovnjaki. Več informacij in prijave na www.e-simbioza.com.

 

Please reload