KONTAKTIRAJTE NAS!
Tukaj smo, da vam pomagamo!
Simbioza Genesis, socialno podjetje, Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana Telefon: 040-336-311, Elektronska pošta: info@simbioza.eu
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
E-ZNANJE ZA VSE GENERACIJE

October 18, 2018

September 24, 2018

December 18, 2017

Please reload

Ostali članki

Začnite programirati!

November 7, 2016

Vsakdo ima potencial, da se nauči in tudi obvlada programski jezik. Je to res potrebno in ali bo vsako delo vključevalo programiranje? Najbrž ne, ampak do leta 2020 bo Evropa potrebovala 900 tisoč programerjev. 


Obstaja mit, da je učenje kode komplicirana in dolgočasna aktivnost, čeprav ni treba, da je tako. Pozabite na dolgočasne nastavitve, ki vas bodo odvrnile, še preden boste resno začeli in odkrijte 3 izobraževalne spletne strani, na katerih je učenje programiranja lahko prav razburljivo potovanje.


Treehouse: Ali se želite naučiti programirati z določenim razlogom? Mogoče želite narediti spletno stran ali novo aplikacijo? Potem je ta stran za vas! Na primer- na strani najdete tečaj izdelave spletne strani ali navodila, da boste obvladali WordPress temo. Poleg tega, boste imeli dostop do ogromno osnovnih tečajev z video posnetki in kvizi.


Codecademy: Ta stran je najverjetneje ena najboljših, da se naučite pisati kodo. Na voljo imate veliko strukturiranih tečajev, od JavaScripta do jQuery ali Ruby. Vsak tečaj ima teoretični in praktični del. Lahko boste vadili, medtem ko bo sistem pregledoval vaše delo in prikazoval napake, ki jih delate. Ne skrbite, da bi se izgubili, saj je stran opremljena z ogromno namigi.


Code Avengers: Stran nima velikega števila tečajev (samo HTML5, CSS3 in JavaScript), a tisti, ki so na voljo, so narejeni za začetnike in so tako zelo lahki in zanimivi. Učili se boste brez truda in na koncu vsake stopnje tudi odigrali mini igro, ki vam bo dala še več volje za nadaljevanje.


Tudi v Simbioza digitalni akademiji najdete začetno 16-urno delavnico spletnega programiranja (prav tako 16-urno nadaljevalno), kjer se boste spoznali z glavnimi tehnologijami, njihovimi osnovnimi funkcijami in orodji. Po koncu delavnice boste imeli lepo osnovo iz spletnega programiranja, ki jo boste lahko nadgrajevali in izpopolnjevali tudi z drugimi tehnologijami.
Več informacij o sami delavnici Spletnega programiranja (začetna in nadaljevalna delavnica) in prijave lahko najdete TUKAJ. Začnite z nami, se vidimo Simbioza kadeti! 

 

 

Vir: http://eskills4jobs.ec.europa.eu/

Please reload