KONTAKTIRAJTE NAS!
Tukaj smo, da vam pomagamo!
Simbioza Genesis, socialno podjetje, Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana Telefon: 040-336-311, Elektronska pošta: info@simbioza.eu
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
E-ZNANJE ZA VSE GENERACIJE

October 18, 2018

September 24, 2018

December 18, 2017

Please reload

Ostali članki

Zgodba Adobe Ilustratorja

March 10, 2017

Ste že slišali za Adobe Illustrator program? Nadvse praktičen in enostaven za uporabo, s katerim je mogoče ustvariti atraktivne logotipe, zemljevide, ikone in risanke. Oglejte si zanimivo serijo video posnetkov o nastajanju tega programa. V prvem delu je zanimivo prikazano kako se je soustanovitelj John Warnock primarno zastavil program.

 

V drugem delu serije posnetkov vidimo, kako so bili mnogi oblikovalci prepričani, da Illustrator ne bo uspel in v kaj so dvomili, preden je le - ta postal svetovno znan in eden izmed najbolj uporabljanih programov za grafično oblikovanje.

 

V tretjem posnetku pa boste zvedeli kako so mnogi oblikovalci in umetniki sprostili svojo domišljijo in s pomočjo tega programa ustvarili svojo vizijo.

 

 

 

Če vas je prvi del zgodbe navdušil, si poglejte še drugi del (spodaj).

 

 

No, zdaj pa vas zagotovo mika še nadaljevanje zgodbe. Klik na play spodaj!

 

 

Če vas je program za grafično oblikovanje navdušil in bi si želeli pridobiti več znanja o uporabi programa ter se naučili oblikovati, risati in ustvarjati z Ilustratorjem, vabljeni na Digitalno Akademijo e-Simbioze, kjer smo za vas pripravili 16 - urno delavnico. Več informacij TUKAJ.

 

Postanite pravi grafični ustvarjalec!

 

Please reload