E-ZNANJE ZA VSE GENERACIJE
KONTAKTIRAJTE NAS!
Tukaj smo, da vam pomagamo!
Simbioza Genesis, socialno podjetje, Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana Telefon: 040-336-311, Elektronska pošta: info@simbioza.eu
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

October 18, 2018

September 24, 2018

December 18, 2017

Please reload

Ostali članki

PODARI ZNANJE!

December 18, 2017

December je čas prazničnega obdarovanja.

 

Nakupovanje daril lahko letos opravite kar od doma, ob tem pa svojim najbližjim podarite edino darilo, ki ga ni moč izgubiti – ZNANJE.

 

Podarite znanje. E-Simbioza darilni bon lahko podarite kot vrednostni bon, ki ga prejemnik izkoristi za delavnico po svoji izbiri, ali pa podarite bon za specifično delavnico, ki jo izberete sami. Zagotavljamo pa vam, da boste na našem programu našli delavnico za vsakogar!

 

Za vsakogar se nekaj najde. E-Simbiozin program delavnic ustvarjamo z namenom našim udeležencem predati uporabna znanja, ki bodo prišla prav med izobraževanjem, pri delu in v prostem času. Program ves čas dopolnjujemo na podlagi želja naših udeležencev. Pripravljamo delavnice, ki so namenjene popolnim začetnikom kot tudi naprednim uporabnikom – za vsakogar se nekaj najde.

 

Po znanje ne bo treba daleč. Doma smo sicer v Ljubljani, na Dunajski, naše delavnice pa potekajo tudi v Mariboru in v Kranju.

 

Kako do znanja? Prek spletnega obrazca naročite bon. Pošljemo ga po pošti ali pa pridete k nam na kavico in klepet in bon prevzamete osebno. Enostavno!

 

 

Za več informacij nam pišite na elektronski naslov info@simbioza.eu ali pa nas pokličite na 040 336 311.

Please reload