KONTAKTIRAJTE NAS!
Tukaj smo, da vam pomagamo!
Simbioza Genesis, socialno podjetje, Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana Telefon: 040-336-311, Elektronska pošta: info@simbioza.eu
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
E-ZNANJE ZA VSE GENERACIJE

October 18, 2018

September 24, 2018

December 18, 2017

Please reload

Ostali članki

SUPER TRUPER SIMBIOZA POČITNICE 2018: Najboljše počitniško varstvo v mestu!

May 28, 2018

Juhuuu, počitnice so skoraj že tu! 😊

 

SIMBIOZA POLETNE POČITNICE V LJUBLJANI

 

Poletni tedni polni smeha, zabave, novega znanja, ustvarjanja, risanja, pisanja, plesa, različnih obiskov in raziskovanja v naravi. Simbioza je pripravila pester program najboljše zabave v prestolnici, kjer vaši otroci ne smejo manjkati! Letošnje Simbioza počitnice potekajo kar pet tednov in vsak je obarvan po svoje. Počitnice so namenjene otrokom starim od 5. do 13. let.

 

KJE, KDAJ, KAJ...

 

KDAJ: Program počitniškega varstva obsega dnevne aktivnosti med 7.30 in 16.30 uro, 5 izbranih tednov med poletnimi počitnicami.

 

KJE: Dunajska cesta 22, Ljubljana, stavba Slovenijales

 

KAJ: Tematski tedni 

 

 IGRIVI TEDEN (26. 6. – 29. 6. 2018, 4 dni)

V prvi teden »super truper« Simbioza počitnic bomo zakorakali ob zvokih cirkuške trobente, nasmejani bomo obiskali hram umetnosti ter se polni vtisov tudi sami lotili ustvarjanja predstave. Ob petju in plesu bomo izdelovali nadvse zabavne rekvizite in kostume, poskrbeli bomo tudi za primerno masko, da naša predstava zagotovo ne bo izpadla kot fiasko!!!

 

Aktivnosti:

cirkuške veščine - gledališka improvizacija - obiski kulturnih ustanov - ples in petje - likovne ustvarjalnice in še in še!!!

 

 

MODRI TEDEN (2. 7. – 6. 7. 2018, 5 dni)

Drugi teden zagotovo ne bo bil zmeden…  saj za to poskrbel bo računalnik, seveda  več kot le en. Klik na miško in že za kosilo imamo pohano piško. Vse kar vam bo treba storiti je le v računalniško sobo za kakšno kratkočasno urico priti, potem pa pot pod noge, vdihniti svež zrak in se v znanstveni laboratorij podat.

 

Aktivnosti:

računalniške delavnice - obiski znanstvenih ustanov - fitnes možgančkov pa še kaj!!!

 

 

RAZGIBANI TEDEN (9. 7. – 13. 7. 2018, 5 dni)

In že pred nami je tretji teden, ki zares bo prav poseben. Najprej tek čez drn in strn v naravi, kjer prijazno pozdravimo živali, preden si gremo podajat žogo na sveži travi. Sledi še sprehod po betonskem mestu, kjer bomo iskali zaklad na njegovem najbolj zelenem mestu, obiskali bomo tudi muzej.. tako da s polno paro po urbani cesti naprej… juhej!!   

 

Aktivnosti:

športne aktivnosti - dan v naravi - urbani dan - ekološke ustvarjalnice pa tudi nadvse zanimive eko pravljice!!!

 

ZVEDAVI TEDEN (20. 8. – 24. 8. 2018, 5 dni)

Četrti teden bo z dokumentiranjem obseden… a zato prav nič manj poseben. Kamere in fotoaparati… prav nič se nam jih ni treba bati… , kajti  v našem časopisu, vse podrejeno bo le opisu… Če pa kaj ne bomo zapisali, radijski govorci bomo vsi postali!!!

 

Aktivnosti: novinarske ustvarjalnice - radijski dan - televizijski dan - multimedijski dan in seveda še kaj!!

 

NENAVADNI TEDEN (27. 8. – 31. 8. 2018, 5 dni):

 

In za konec, ko sicer tudi pravljicah že poči lonec, pa super truper Simbioza počitnic še ne bo konec… za dan princeske in vitezi bomo vsi postali ter kot gusarji in pustolovci bomo našo pravljico nadaljevali. Skočili na obisk bomo tudi h cirkusantom, in ko se bomo utrudili se bomo na pravo angleško čajanko napotili ter zvokom glasbil vsi skupaj prisluhnili... se počasi v sen spustili… in šele tedaj bo počil lonec in Super truper Simbioza počitnic bo za letos žal konec!

 

Aktivnosti: pravljični dan - pustolovski dan- angleški dan - cirkuški dan  - glasbeni dan

 

SE VIDIMO!

 

CENA

  • Cena za prijavo med 19. maj – 31. maj je 85 EUR/termin.

  • Cena za prijavo od 1. junija je 95 EUR/termin.

Opomba: prvi termin počitniškega varstva poteka 4 dni. Cena Igrivega tedna je tako 55 EUR/75 EUR/85 EUR, odvisno od časa prijave.

Cena z že vključenim DDV vključuje: zajtrk, kosilo, malico, izvedbo delavnic, material, vstopnine in pedagoško vodenje.

POPUSTI:

  • Terminski popust: ob hkratnem nakupu več terminov (otrok se bo udeležil varstva več terminov), vam priznamo 5% popusta na drugi/tretji/ izbrani termin.

  • Družinski popust: popust ob prijavi dveh ali več otrok iz iste družine (prvi otrok polna cena, drugi otrok -5%, tretji -10%...).

   PRIJAVNI  OBRAZEC 

 

Please reload